Fjernsupport   |  Blog   | 

+45 53535803

 

nytbanner1

Partnere

Infosolution sikrer de bedste løsninger for vores kunder gennem samarbejde med og integration til de bedste 3. parts leverandører i markedet.

Nedenfor ses et udvalg af Info Solutions vigtigste samarbejdspartnere,

 

Infosolutions løsninger udvikler sig løbende, står din fortrukne samarbejdspartner ikke på listen så kontakt os, Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak. klik: Her

 

VismaVisma Software
Visma Software er leverandør af ERP løsningen Visma Business til små og mellemstore virksomheder. Alle vore løsninger er baseret på Visma Business.

 

Dandomain infosolution 127x66Dandomain
Med Med en DanDomain Webshop får du en fleksibel webshop-løsning, der kan følge med, når din forretning udvikler sig.Vi er et stærkt team med massiv e-commmerce erfaring, samt en lang række partnere inden for design, markedsføring, søgemaskine-optimering, e-handel mv.

 

 
Consignor-center-blackConsignor (tidligere Edi-soft)
Colsignor laver fragtløsningen Consignor, hvor der er adgang til over 200 transportører i en løsning, Consignor er en del af vores Visma business løsning, læs mere om consignor klik her

 


LogivaLogiva
Logiva leverer IT løsninger til Faktura Scanning, Sikker Mail og Blanket selvbetjeningsløsninger til private og offentlige virksomheder. Info Solution har lavet integration til fakturaskanningsløsningen Sign Flow.

 

 


zdata logo webZ-Data
Z Data leverer bankløsninger til afstemning mellem Bank og bl.a. Visma. Vores samarbejde betyder at du kan foretage afstemninger og betalinger direkte fra Visma. læs mere Se her

 

 

 

 

kontaktside

Vidste du at?

Vores store erfaring giver os en unik forståelse for problemstillinger og krav til virksomheder i et stadig mere krævende miljø. Vi kender kravene til integration, gennemskuelighed, brugervenlighed og "Kunden i centrum".

Branchekendskab

Tilpasninger til din virksomheds unikke behov, udføres enkelt med design funktionen i Visma Business. Dette understøttes af Info Solutions brancheløsninger og standardmoduler.

bottombg