Fjernsupport   |  Blog   | 

+45 53535803

 

nytbanner1

Partnere

Infosolution sikrer de bedste løsninger for vores kunder gennem samarbejde med og integration til de bedste 3. parts leverandører i markedet.

Nedenfor ses et udvalg af Info Solutions vigtigste samarbejdspartnere,

 

Infosolutions løsninger udvikler sig løbende, står din fortrukne samarbejdspartner ikke på listen så kontakt os, Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak. klik: Her

 

VismaVisma Software
Visma Software er leverandør af ERP løsningen Visma Business til små og mellemstore virksomheder. Alle vore løsninger er baseret på Visma Business.

 

 

dandomain logoDandomain
Med Med en DanDomain Webshop får du en fleksibel webshop-løsning, der kan følge med, når din forretning udvikler sig.

 


Consignor-center-black Consignor (tidligere Edi-soft)
Consignor står for en fragtløsningen, hvor der er adgang til over 200 transportører i en løsning, Consignor er en del af vores Visma business løsning, læs mere om consignor klik her.

 

 

zdata logo webZ-Data
Z Data leverer bankløsninger til afstemning mellem Bank og bl.a. Visma. Vores samarbejde betyder at du kan foretage afstemninger og betalinger direkte fra Visma. læs mere her

 

 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0017/4184/8641/files/Logo_98427ed1-71cd-4a73-95bc-e4f0ce6aee23.png?7678Ka-ching
Markedets mest brugervenlige POS, designet vil fremme kundeservice og salg. Kan integreres til din webshop, så du kan sælge i alle kanaler. Læs mere her.

 

 

http://sit.dk/img/logo.gifSupport IT Network
Support-IT Network har siden 1998 specialiseret sig i effektive IT løsninger for alle typer kunder, små som store. Læs mere her

 

 

https://shipmondo.com/assets/logos/shipmondo/logo-shipmondo-color-ff8e8aa4dda2637fbc0da733069f8403c02817173c7b58cfd2815c5b6446cd26.pngShipmondo

Shipmondo’s mission er at gøre fragthåndtering nem, hurtig og billig for erhvervsdrivende ved at udnytte de digitale muligheder og teknologier. Læs mere her.

 

kontaktside

Vidste du at?

Vores store erfaring giver os en unik forståelse for problemstillinger og krav til virksomheder i et stadig mere krævende miljø. Vi kender kravene til integration, gennemskuelighed, brugervenlighed og "Kunden i centrum".

Branchekendskab

Tilpasninger til din virksomheds unikke behov, udføres enkelt med design funktionen i Visma Business. Dette understøttes af Info Solutions brancheløsninger og standardmoduler.

bottombg