Fjernsupport   |  Blog   | 

+45 53535803

 

nytbanner1

Om os

Info Solution er etableret i 2005 med afdeling i Glostrup. Vi er dedikeret partner for Visma Business med en stab af egne og freelance konsulenter samt +15 samarbejdspartnerne, der hver især er specialister i Visma Business og integrationer hertil.

Vores mission
Info Solution, skal af vore kunder, opfattes som totalleverandør inden for IT relaterede løsninger. Ved at  samarbejde tæt med strategisk udvalgte partnere skal vi tilvejebringe løsninger, der sikrer, at vore kunder bevarer og styrker deres konkurrenceevnen nu og i fremtiden.

Info Solution skal af kunderne opleves som en visionær og værdiskabende samarbejds-partner på IT området. Dette vil Info Solution opnå ved proaktiv rådgivning om optimering af kundernes IT løsninger.

Forretningsgrundlag
Info Solution ApS er en moderne og fleksibel konsulentvirksomhed som leverer, implementerer og supporterer IT-baserede forretningsløsninger.

Info Solution har siden 2005 leveret komplette løsninger til danske og udenlandske virksomheder baseret på virksomhedssystemet Visma Business.

Vi er den komplette sparingspartner for vores kunder, og engagerer os aktivt i udvikling og effektivisering af vores kunders forretning og processer.

Vores store erfaring giver os en unik forståelse for problemstillinger og krav til virksomheder i et stadig mere krævende miljø. Vi kender kravene til integration, gennemskuelighed, brugervenlighed og "Kunden i centrum". De mange erfaringer er samlet i en integreret produktpakke, der sikrer, at din virksomhed kan trække på andre virksomheders erfaringer.

Info Solutions filosofi er at levere specialløsninger baseret på standardkomponenter. Dette gælder i Visma Business, hvor vi benytter os af gennemprøvede egenudviklede  programmer og brancheløsninger. Og som naturlig forlængelse af denne tankegang samarbejder vi med de bedste 3. partsleverandører i markedet. På den måde sikrer, vi at vore kunder installerer de bedste løsninger, udviklet og supporteret af de bedste.

kontaktside

Kunden i centrum

Vi tager altid udgangspunkt i kunden og den verden han agerer i. Vi sætter en ære i at hjælpe vore kunder til at minimere spild, effektivisere ressourcer og maksimere indtjeningen.

Vi har succes, når vores kunder har succes.

Branchekendskab

Tilpasninger til din virksomheds unikke behov, udføres enkelt med design funktionen i Visma Business. Dette understøttes af Info Solutions brancheløsninger og standardmoduler.

bottombg